Style and Colour: Strong Amber Beer
Taste: Bitter-sweet taste, and a pleasing balanced caramel malts aroma.
Alcohol: 12 % ABV
Drinking Temperature: 8 - 10° C
Fermentation: High fermentation
Ingredients: Water drawn from the brewery's well, malt, hops, natural sugar and in-house yeast secretly preserved for 65 years.
The Brewery: Brasserie Dubuisson. Located in Pipaix, close to Tournai, in Belgium. Founded in 1769. It is one of the oldest Brewery in Wallonia.Their Bush beers names are simply the translation in English of their family French name Dubuisson. Their recipes have been unchanged for 80 years. They cultivate their own hops fields next to the brewery. They only use the water drawn from the brewery's well, below the brewery, which contributes to the specific character of the Bush beers.
Origin: Created in 1933 with the name BUSH BEER, the English translation for “bière Dubuisson".
Food: Ideal for marinating red meat and poultry. Goes well with meat served with sauces, or foie gras, dark-chocolate desserts and strong cheese. Very digestive beer, also excellent after the meal.
Keeping and Storage: It can be stored for 2 years.
Style et couleur: Bière ambrée forte
Goût: Goût doux-amer et un agréable arôme de malt caramel.
Alcool: 12% ABV
Température de consommation: 8 - 10° C
Fermentation: Bière de fermentation haute
Ingrédients: Eau extraite du puits de la brasserie, malt, houblon, sucre naturel et levure maison secrètement conservée pendant 65 ans.
La Brasserie: Brasserie Dubuisson. Située à Pipaix, près de Tournai, en Belgique. Fondée en 1769. C'est l'une des plus anciennes Brasserie de Wallonie. Le noms de leurs bières Bush est simplement la traduction en anglais de leur nom de famille Dubuisson. Leurs recettes sont inchangées depuis 80 ans. Ils cultivent leurs propres champs de houblon à côté de la brasserie. Ils utilisent uniquement l'eau tirée du puits de la brasserie, en dessous de la brasserie, ce qui contribue au caractère spécifique des bières Bush.
Origine: Créée en 1933 sous le nom de BUSH BEER, la traduction anglaise de "bière Dubuisson".
Cuisine: Idéal pour mariner la viande rouge et la volaille. Se marie bien avec de la viande servie avec des sauces ou du foie gras, des desserts au chocolat noir et du fromage fort. Bière très digestive, également excellente après le repas.
Conservation et stockage: Elle peut être stockée pendant 2 ans.
Stil und Farbe: Starkes Blondes Bier
Geschmack: Süß-bitterer Geschmack und ein angenehmes Karamellmalzaroma.
Alkohol: 12% ABV
Trinktemperatur: 8 - 10° C
Gärung: Hochgäriges Bier
Zutaten: Aus dem Brauhaus gewonnenes Wasser, Malz, Hopfen, natürlicher Zucker und hausgemachte Hefe, 65 Jahre lang heimlich konserviert.
Die Brauerei: Brasserie Dubuisson. Liegt in Pipaix, in der Nähe von Tournai in Belgien. Gegründet im Jahre 1769. Es ist eine der ältesten Brauereien in Wallonien. Ihre Bush Biere Namen sind einfach die Übersetzung in Englisch ihrer Familie Name Dubuisson. Ihre Rezepte sind seit 80 Jahren unverändert. Sie bewirtschaften ihre eigenen Hopfenfelder neben der Brauerei. Sie verwenden nur das Wasser, das aus dem Brunnen der Brauerei unterhalb der Brauerei stammt, was zum spezifischen Charakter der Bush-Biere beiträgt.
Ursprung: Im Jahr 1933 unter dem Namen BUSH BEER, die englische Übersetzung von "Dubuisson Bier" erstellt.
Essen: Ideal zum Marinieren von rotem Fleisch und Geflügel. Passt gut zu Fleisch, das mit Soßen oder Gänseleber, dunklen Schokoladendesserts und kräftigem Käse serviert wird. Sehr verdauungsfähiges Bier, auch hervorragend nach dem Essen.
Aufbewahrung und Lagerung: Es kann 2 Jahre gelagert werden.
2 Reviews Hide Reviews Show Reviews
-
Amber beer with strong taste
For me it is too strong but I appreciate the texture that is not the typical for a triple. It's more a meditation beer but do not drink with empty stomach
-
Ottima birra
A parte il tasso alcolico elevato, la Buh si distingue per una buona consistenza, un leggero pizzicorio. Adatta da bere in tranquillità, fori pasto, magari con formaggi saporiti e speziati